Återförsäljare

 Outnorth

Outnorth är en nätbutik som har varit verksam i Sverige sedan 2005. Den är idag den mest ledande internetbaserade butiken i Skandinavien inom friluftsliv, med butiker i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Tyskland.
Företaget har kunder över hela världen och säljer funktionella skor, kläder och tillbehör för utomhusaktiviteter med snygg design från högkvalitativa skandinaviska varumärken.
Outnorth är (vad vi vet) det företag som har störst utbud av termokjolar.

Se utbud här.

 

 Sportamore

Internetbutiken Sportamore har funnits sedan år 2010 och utsågs till årets bästa e-handelssajt 2017 av Internetworld. Motiveringen var bland annat deras satsning på innehåll och lanseringen av deras outlet som erbjuder prisvärda produkter. Sedan starten har också utbudet av den egna kollektionen blivit större och kompletterats med barnkläder. De har flera varianter av termokjol, bland annat två långa modeller och en modell med smart tvåvägsdragkedja längs ena sidan.

Se utbud

Horze

Nätbutiken Horze har varit igång sedan 2003 och har egen tillverkning av produkter för häst och hästägare. Genom att både tillverka och stå för distribution behöver de inga mellanhänder utan kan erbjuda sina kunder kvalitet till bra pris. Modellerna av termokjolar är anpassade för att användas både på väg till stallet, i stallet och på hästryggen.

Se utbud

Granngården

Granngården har en historia som sträcker sig så långt tillbaka som till år 1880 men som internetbutik är de förstås yngre. Det mesta av det du finner i butikerna kan du dock hitta på nätet också. Främst är det jordbruk, trädgård och djur man vänder sig mot. Deras termokjol av märket Covalliero Selina är varmfodrad men också vind- och vattenavvisande för att vara funktionell i arbetet på gården.

Se utbud

Outdoorexperten

Outdoorexperten är en av Sveriges största nätbutiker med inriktning mot friluftsliv. Deras utbud sträcker sig från campingutrustning, sportutrustning till kläder och skor. Utbudet vänder sig mot vuxna i första hand. De rekommenderar termokjolen som ett komplement till täckbyxorna och inte i första hand som ett alternativ. Modellerna är både långa som slutar strax ovanför fotleden och kortare varianter ovanför knät.

Se utbud