Kontakt

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Bevisa att du är människa genom att välja Bil.

  Tveka inte att höra av dig om du har generella frågor om just denna sida. Har du däremot frågor om enskilda täckkjolar ber vi dig läsa texten nedanför detta kontaktformulär.

  Termokjol.se är en jämförelsesajt där man som konsument snabbt och smidigt kan få en överblick på vilka termokjolar som finns på den svenska marknaden. Denna sida samarbetar med flera onlinebutiker och det är dessa kjolar som presenteras här. Utubdet från flera sidor samtidigt helt enkelt.  Men i och med att vi bara presenterar produkterna sker inte någon försäljning från denna sida. Är någon produkt intressant – klicka på den och du kommer inom mycket kort landa på den onlineshop som just har denna modell.

  Då sidan enbart presenterar utbudet av termokjolar från flera olika butiker kan det bli fel ibland med priser eller utbud. Sidan uppdateras regelbundet men ibland kan prissättningar förändras snabbt. Att ta ett juridiskt ansvar för att allt är helt korrekt på sidan kan jag därför inte ta. Hittar du något fel på något så hör gärna av dig för målet är att sidan ska vara så uppdaterad som möljig. Har du däremot frågor kring en speciell täckkjol så vänd dig til företaget som säljer just denna modell. Genom att klicka på bilden omdirigeras du till den butiken och kan därefter kontakta dem för att få ett bra svar.